IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Култура
17:33 | 15 август 2018
Обновен: 22:35 | 14 март 2024

Бенисио Дел Торо в новия филм на Оливър Стоун

Снимките ще започнат през пролетта на 2019 г. в Ню Йорк

По материала работи: Деян Михайлов
Бенисио Дел Торо в новия филм на Оливър Стоун

Бенисио Дел Торо ще изпълнява главната роля в новия филм на Оливър Стоун „White Lies“. Прочутият създател на „Взвод“ е автор на сценария на тази камерна драма, ситуирана в Ню Йорк, която ще е доста различна от продукциите му през последните години.

Историята разказва за три поколения, като главен герой в нея е Джак (Дел Торо), дете на разведени родители, което сега повтаря грешките на родителите си в своето семейство със своя проблематичен син. Чувствайки се като в капан, той се впуска в пътуване, което да го освободи, но то само влошава нещата. След като среща една жена, чийто живот е тотално различен от неговия, Джак започва да преоткрива себе си.
Снимките на филма ще започнат през пролетта на 2019 г. в Ню Йорк. Предстои да бъдат обявени и останалите имена от актьорския състав. Дел Торо и Стоун вече работиха заедно по криминалната драма „Диваци“ от 2012 г. 


За актьора последните няколко месеца бяха натоварени с премиери на три касови хита – „Междузвездни войни: Последните джедаи“, „Отмъстителите: Война без край“ и „Сикарио: Солдадо“. Предстои да го видим в режисирания от Бен Стилър сериал за Showtime „Escape At Dannemora“.

Cinefish.bg

Коментари

Новини Варна