IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Култура
13:48 | 15 август 2018
Обновен: 14:17 | 13 март 2024

Теса Томпсън ще е Лейди в „Лейди и скитника“

Ще видим актрисата още в „Крийд 2“ и „Мъже в черно“

По материала работи: Деян Михайлов
Теса Томпсън ще е Лейди в „Лейди и скитника“

Докато „Дисни“ продължават да превръщат своите анимационни класики в игрални филми, нова версия на анимацията „Лейди и скитника“ ще има премиера в стриминг платформата на компанията догодина. Към актьорския състав, озвучаващ героите, се присъедини и Теса Томпсън. Тя ще озвучава кокер шпаньола Лейди.

Чарли Бийн, един от режисьорите на „Lego Ninjago: Филмът“, ще е създател на новата версия, комбинираща игрално кино и анимационни ефекти. Тя разказва познатата история за Лейди, която се озовава на улицата и се запознава с уличния пес Скитника, с когото изживяват невероятни приключения, включително прочутата вечеря, в която си поделят порция спагети.

Джъстин Теру ще озвучава Скитника. Сред останали актьорски имена се открояват Ашли Йенсен като Джаки, която в оригинала всъщност е шотландския териер Док, Кирси Клемънс като Дарлинг, стопанката на Лейди, а колегата на Томпсън от хитовете на „Марвел“ Бенедикт Уонг ще бъде английския булдог Бул.

В момента звездата от „Тор: Рагнарог“ е супер натоварена. Томпсън приключи наскоро снимките на „Крийд 2“, чиято премиера се очаква през ноември, а вече се снима в Лондон в новата версия на „Мъже в черно“, заедно със самия Тор – Крис Хемсуърд.

Коментари

Новини Варна