Хю Джакмън и Глен Клоуз с наградите на Холивуд
Критиците смятат, че двамата са основни фаворити за „Оскар“
Публикувана: 22 Oct 2018 | 9:56

Хю Джакман и Глен Клоуз са сред големите фаворити за „Оскар“ догодина. Двете звезди ще бъдат почетени с наградите Hollywood Film Award. Деймиън Шазел пък ще получи награда за най-добър режисьор. Церемонията по раздаване на престижните отличия ще се състои на 4 ноември в хотел Beverly Hilton. 


Клоуз е сред актрисите с безкрайно много номинации за „Оскар“, която така и не успя да получи ценната статуетка. Сега тя е претендент за всички отличия през сезона за ролята си в „Съпругата“. Актрисата играе жена, която е посветила целия си живот на своя съпруг, който е известен писател. 

Джакман се изявява в изненадваща светлина в новия си филм „Кандидатът“, но бе затрупан с безкрайно много хвалебствия от страна на критици и специалисти. Той играе сенатор Гари Харт, включил се в президентската надпревара през 1988 г. Харт обаче безславно се проваля, след като е замесен в разтръбен от медиите секс скандал.


За разлика от двете звезди, Шазел вече има „Оскар“ за прелестния мюзикъл „La La Land“. Той е с големи шансове за нова статуетка за своята космическа одисея „Първият човек“. Като начало ще се окичи с Hollywood Film Award.

Коментари ( 0 )