Трейлърът на новите „Отмъстители“ чупи рекордите
Повече от 289 000 000 вече са изгледали 2 минутното видео
Публикувана: 10 Dec 2018 | 20:33

Трейлърът, който всички очакваха с нетърпение вече е факт. Продължението на „Отмъстителите: Война без край“, чието официално заглавие е „Endgame“, се сдоби с първи трейлър, изгледан до момента от 289 милиона души само в рамките на първите 24 часа от премиерата си.

Трейлърът на новите „Отмъстители“ чупи рекордитеТака новият трейлър надмина досегашния рекордьор „Война без край“ с 60 милиона гледания в различните видеоплатформи и социални мрежи. В свое официално изявление по този повод „Марвел“ благодариха на „най-големите фенове по света“ за невероятното търпение.

Съвсем логично трейлърът на „Отмъстителите 4“ се появи след като „Дисни“ представиха първите трейлъри на три от големите си хитове за 2019 – „Аладин“, „Цар Лъв“ и „Тайната на Артемис Фоул“. Сега всички сме нетърпеливи да научим какво ще се случи, след като Танос унищожи половината население на земята, включително и част от любимите Отмъстители – Спайдър-мен, Черната пантера и Зимния войник.

Трейлърът на „Endgame“ представя оцелелите Отмъстители, които са потънали в скръб за своите приятели или се носят безцелно в космоса в очакване да се присъединят към тях. Кадрите не дават много отговори на въпросите, от които всички се измъчват вече няколко месеца, но поне вдъхват надежда в лицето на Ант-Мен и Ястребово око. 

А Черната вдовица казва на Капитан Америка: „Това ще се получи, Стив“. Какво точно ще се получи остава загадка, но за всеки случай може отново да си пуснете трейлъра, за да проверите дали не сте пропуснали нещо важно.

И така играта наистина е към края си. Очакваме премиерата на „Отмъстителите: Endgame” на 26 април 2019 г.


Cinefish.bg

Коментари ( 0 )