IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Култура
17:45 | 7 януари 2019
Обновен: 17:20 | 22 март 2024

Тазгодишните награди „Оскар“ остават без водещ

Кевин Харт не бе реабилитиран

По материала работи: Деян Михайлов
Тазгодишните награди „Оскар“ остават без водещ

Въпреки опитите да бъде реабилитиран, Кевин Харт в крайна сметка няма да води най-бляскавата церемония в кино индустрията. В последните дни се разрази истинска буря дали той все пак няма да бъде водещ на наградите „Оскар“, след като Елън Дедженерис направи опит да го лансира отново.

Дедженерис, която е била водеща на церемонията, призова да бъде даден втори шанс на Харт. Това от своя страна породи различни коментари и свирепи нападки към самата нея, затова че защитава един неприкрит хомофоб. Именно стари хомофобски коментари на актьора станаха причина той да се оттегли като водещ на шоуто през февруари.

В свое изявление, което явно поставя точка на спекулациите и догадките, Харт сподели, че няма да е водещ на церемонията, защото в такъв случай ще разсее вниманието на зрителите от отличените филми. Освен това няма да разполага с достатъчно време, за да се подготви подобаващо за шоуто.

Така продължаваме да очакваме финалното решение на Американската киноакадемия. Още след оттеглянето на Харт се лансира идеята тази година церемонията да няма конкретен водещ. Вместо това различни звезди ще представят отделните награди. Дори вече се говори, че от Академията подготвят списък с имената им.

Може би сред тях ще бъде и самият Харт. Възможно е и след участието му в шоуто на Дедженерис двамата да направят и скеч заедно. Надяваме се скоро да разберем какво ще е случи на проблематичната церемония, до която остават само седем седмици.

 

Cinefish.bg

Коментари

Новини Варна