IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Култура
13:42 | 14 януари 2019
Обновен: 13:20 | 15 април 2024

Започват снимките на „Лоши момчета 3“

Уил Смит и Мартин Лорънс наистина се завръщат

По материала работи: Деян Михайлов
Започват снимките на „Лоши момчета 3“

От толкова години очакваме това продължение и донякъде бяхме загубили вяра, че то все пак ще види бял свят. Но Уил Смит и Мартин Лорънс наистина се завръщат в третата част на „Лоши момчета“. Смит публикува пост в Инстаграм, в който официално обяви предстоящия старт на снимките.

Той публикува снимка, на която са двамата с Лорънс, пред своя снимка от оригиналния филм, излязъл през далечната 1995 г. Коментарът му под снимката е, че за да се подготвят за началото на снимачния процес, двамата са изгледали двете части на „Лоши момчета“ през изминалия уикенд. А снимките на третата част, чието заглавие е „Bad Boys for Life” стартират днес.

 Режисьори на бъдещия хит са Адил ел Арби и Билал Фалах, а в останалите роли ще видим Джейкъб Скипио, Паола Нунес, Александър Лудвиг, Ванеса Хъджинс и Чарлс Мелтън. Премиерата е предвидена за 17 януари 2020 г. 

Смит публикува и забавно видео, в което разговаря с комедианта Дейв Шапел. В него разказва забавни моменти от снимачната площадка на първия филм. Например това, че идеята да се появи с разкопчана риза по време на преследването в първия „Лоши момчета“ е на режисьора Майкъл Бей. „Пич, този кадър ще те превърне в шибана звезда!“, заявил той на тогава все още младия актьор. 

Първите два филма от поредицата са спечелили общо 415 милиона долара от разпространението си по кината. Очакванията са третият филм да надмине тази сума.

Cinefish.bg

Коментари

Новини Варна