Ясни са премиерните дати на следващите „Невъзможни мисии“
Том Круз отново ще влезе в ролята на агент Итън Хънт
Публикувана: 4 Feb 2019 | 17:33

Не сме се съмнявали, че след огромния успех през изминалата година „Мисията невъзможна: Разпад“ няма да се сдобие с продължение. Поредицата с Том Круз имаше своите върхове и спадове, но все пак си остава един от големите хитове на „Парамаунт“, които обявиха кога ще са премиерите на следващите два филма.

И така, те ще излязат съответно на 23 юли 2021 и 5 август 2022 г. Естествено, Круз отново ще се завърне в коронната си роля на агент Итън Хънт, а Кристофър Макуори отново ще е сценарист и режисьор. Това ще го превърне в единствения, режисирал четири филма от поредицата до момента.

Ясни са премиерните дати на следващите „Невъзможни мисии“Между другото, Макуори обяви наскоро, че има идея Алек Болдуин и Хенри Кавил да се завърнат в подготвяните продължения. За момента можем само да гадаем дали това наистина ще се случи.

Ще очакваме още новини около „Мисията невъзможна 7 и 8“. Все пак до момента поредицата, чието начало бе поставено през 1996 г., е с приходи от 3,5 милиарда долара само от разпространението си по кината. 

Интересът към нея се покачи още повeче след премиерата на „Разпад“. Филмът се превърна в най-успешния от всички досега в САЩ (220,1 милиона) и по света (791,1 милиона). Освен това е най-високо оценения до момента от критиците.

Skydance Media отново ще е партньор на „Парамаунт“ за двете продължения. Двете компании разработват заедно продължението на „Топ Гън“, следващия „Терминатор“ и трилъра на Анг Лий „Gemini Man“.

Cinefish.bg

Коментари ( 0 )