Общински съветник изработи и дари за благотворителна кауза 6300 мартеници
Те вече са в каталога на Фондация „Св. Св. Константин и Елена”
Публикувана: 7 Feb 2019 | 13:17

Общинският съветник Марица Гърдева изработи и дари за благотворителна кауза 6300 мартеници. Те вече са в каталога на Фондация  „Св. Св. Константин и Елена”, а със събраните средства ще бъдат подпомогнати деца и младежи в неравностойно положение, със специални потребности и лишени от родителска грижа.


„Каталогът включва 53 модела ръчно изработени мартеници - за ръка, за ревер, за дома, за офиса. Като част от благотворителната кампания те са не просто традиционен символ на празника, който отбелязваме на 1 март, а и жест на внимание към децата в нужда”, коментира Марица Гърдева, която за поредна година участва в инициативата на фондацията.


„Добрите каузи заслужават и времето, и силите, които всеки един от нас би могъл да им посвети. Надявам се повече хора да подкрепят кампанията, за да помогнем, да подарим радост и вяра в доброто”, сподели Гърдева, която е председател на ПК „Туризъм, търговия и рекламна дейност“ Общинския съвет във Варна.

 

Можете да закупите благотворително мартеници и да подкрепите каузата на сайта на Фондация  „Св. Св. Константин и Елена” или през страницата на Фондацията във фейсбук

Коментари ( 0 )