IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Култура
13:55 | 11 февруари 2019
Обновен: 08:43 | 28 март 2024

Джеймс Камерън се заема с продължението на „Пришълците“

Новият филм ще бъде директно продължение на лентата от 1986 година

По материала работи: Деян Михайлов
Джеймс Камерън се заема с продължението на „Пришълците“

Джеймс Камерън се заема с продължението на „Пришълците“. Последният филм от култовата поредица „Пришълецът: Завет“ не постигна голям успех и може би това ще постави точка на опитите на Ридли Скот да продължи със следващи филми. Но Джеймс Камерън поема по неговите стъпки. Все пак той беше режисьор на „Пришълците“ и сега работи по неговото вече подготвяно продължение.

Камерън призна, че развива тази идея, заедно с Нийл Бломкамп. Всъщност Бломкамп трябваше да прави нов филм за Пришълеца, преди Скот да развие своята предистория, започнала с „Прометей“ през 2012 г. Сега явно режисьорът на „Сектор 9“ ще има нова възможност, при това подкрепен от самия Камерън.


Идеята за присъединяването на режисьора на „Аватар“ към проекта определено звучи повече от обещаващо. Новият филм ще бъде директно продължение на „Пришълците“ – вторият филм от поредицата от 1986 г. Още по-радостно е, че в него ще се завърнат Сигорни Уивър и Майкъл Бийн, а ще видим и порасналата Нют.

Всички, прочели сценария на Бломкамп, много са го харесали, и сред почитателите му е и Камерън. „Мисля, че сценарият е страхотен и той може да започне снимки още утре. Нямам представа какво се случва с проекта на Ридли, но се надявам и двата филма да се получат, като в две паралелни вселени“, заяви той наскоро.

Очакваме скоро да разберем повече за напредъка на филма и кога Бломкамп ще обяви старта на снимките.

Cinefish.bg

Коментари

Новини Варна