IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Култура
19:15 | 17 февруари 2019
Обновен: 09:44 | 3 март 2024

Броени дни до наградите "Оскар" - най-голямото събитие в киното

Вече са ясни детайлите за пищния бал

По материала работи: Юлиян Атанасов
Броени дни до наградите "Оскар" - най-голямото събитие в киното

Броени дни остават до най-дългоочакваното събитие в света на киното – раздаването на наградите "Оскар". Докато всички тръпнат в очакване за най-голямото кино събитие, вече са ясни детайлите за пищния бал, който се провежда веднага след церемонията.Блясък, елегантност и много изискани ястия очакват гостите на бала на губернатора. За 25 път главен готвач Волфганг Пук ще приготви менюто, така че да угоди и на най-капризните.

 

То включва 240 килограма специално говеждо от Япония, 15 килограма хайвер, 250 омара и 350 килограма риба тон.Останалата храна се изпраща в център, който я разпределя за бездомници. Така че ако прекарате една нощ на улицата в Лос Анджелис, може да ядете като най-големите звезди. Гостите ще пият вино на Франсис Форд Копола със специален етикет за церемонията. Ще има коктейли и, разбира се, шампанско. А цветовете в залата тази година ще са червено и златно – подходящи за бляскаво и стилно събитие.

 

bgonair.bg

Четете още: Шабан Шаулич загина в катастрофа

Коментари

Новини Варна