IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Култура
13:38 | 11 март 2019
Обновен: 16:59 | 7 март 2024

Ема Уотсън в „Черната вдовица“

За ролята се борят още Алис Енглърт, Дар Зузовски и Флорънс Пю

По материала работи: Деян Михайлов
Ема Уотсън в „Черната вдовица“

Тя ни очарова още от първите си приключения в Хогуортс. Ема Уотсън стана звезда с поредицата за Хари Потър, но май е на път да прекрачи в Марвел вселената. Тя е спрягана за възможна партньорка на Скарлет Йохансон в дългоочаквания филм за нейната героиня от отбора на Отмъстителите – Черната вдовица.
За момента тази информация не е потвърдена от „Дисни“, но явно Уотсън е основен претендент за участие във филма, а нейни преки конкурентки са Алис Енглърт („Прелестни създания“), израелската красавица Дар Зузовски и Флорънс Пю, която може да гледаме в момента у нас в новата комедия „Семейни кютеци“.
Четирите актриси са на финалната права в прослушванията за ролята и според запознати са направили „силно впечатление“ на режисьорката на филма Кейт Шортланд и продуцентите Брад Уиндербаум и Кевин Фейги. Все още не знаем подробности за тази роля, но тя ще е нещо като екшън фурия в Бонд стил, която сритва доста задници.
Покрай предстоящата премиера на „Капитан Марвел“, за който очакванията са за рекордни приходи в следващите няколко дни, предполагаме, че тепърва ще бъдем залети с още новини за „Черната вдовица“. Явно жените ще вземат превес сред супергероите на Марвел, засенчвайки Железният човек, Тор и Капитан Америка.
Уотсън е любимка на „Дисни“, след огромния успех на мюзикъла „Красавицата и Звяра“. А вярваме, че двете с Йохансон ще са убийствена комбинация.

Cinefish.bg

Коментари

Новини Варна