Никол Кидмън във филма за Крюела Де Вил?
Самата злодейка ще бъде изиграна от Ема Стоун
Публикувана: 11 Mar 2019 | 21:24

„Дисни“ отдавна обявиха намерението си да снимат филм за прочутата злодейка от класиката „101 далматинци“. Глен Клоуз я изигра в игралната версия от 1996 г. и в последвалото продължение „102 далматинци“. Сега Ема Стоун ще ни я представи в друг период от живота й, а Никол Кидмън е спрягана за нейния основен противник в проекта с работно заглавие „Крюела“. Очаква се снимките на новия филм да започнат през лятото.

Все още не са ясни подробности за сюжета, но се предполага, че действието в „Крюела“ ще се развива през 70-те или 80-те години в Лондон. Тогава Крюела Де Вил все още се казва Естела, а героинята на Кидмън ще бъде тази, която ще допринесе за трансформацията на младото момиче в добре познатата ни вманиачена по кожените палта злодейка от „101 далматинци“.

За момента Кидмън е фаворит за ролята, но в списъка на „Дисни“ са още Ема Томпсън, Чарлийз Терон, Джулиан Мур и Деми Мур. В края на миналата година бе обявено, че Крейг Гилеспи („Аз, Тоня“) ще бъде режисьор на бъдещия хит, а последният вариант на сценария е дело на Тони МакНамара, работил наскоро с Ема Стоун по филма, донесъл й номинация за „Оскар“ през тази година – „Фаворитката“.

Предстоят премиерите на три игрални версии по любими анимации на „Дисни“ – „Дъмбо“, „Аладин“ и „Цар Лъв“. През 2020 г. очакваме „Мулан“, а ако снимките на „Крюела“ наистина започнат това лято, почти сигурно премиерата му също ще бъде догодина. 

Много талантливи имена работят по този проект. Все пак Кидмън звучи като перфектната актриса, която ще допринесе за това героинята на Стоун Естела да се превърне в култовия злодей и враг номер 1 на всички далматинци.

Cinefish.bg

Коментари ( 0 )