IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Култура
12:23 | 8 април 2019
Обновен: 12:13 | 28 февруари 2024

Мюзикълът "Mamma Mia!" идва във Варна за 5 летни вечери

Хитът на Националната опера е с Орлин Горанов, Ники Сотиров, Влади Михайлов, Симеон Владов, Весела Делчева и Деница Шопова

По материала работи: Слав Велев
Мюзикълът "Mamma Mia!" идва във Варна за 5 летни вечери

Мюзикълът "Mamma Mia!" идва във Варна от 29 август до 2 септември. Преди по-малко от година водещият оперен театър в България започна нещо революционно. След доказания си дългогодишен успех с оперни и балетни шедьоври, отдавна оценени не само от родната публика, но и в Русия, Япония, Полша, Германия, Италия, Гърция,  трупата, водена от академик Пламен Карталов пое по пътя на световният мюзикъл. С премиерата на мега хита Mamma Mia! миналото лято София беше взривена. Хитовете на АББА ще бъдат поднесени от Весела Делчева, Деница Шопова, Люси Козарева, Ники Сотиров, Влади Михайлов, Орлин Горанов, Симеон Владов и други.

 

Тази година Мамма Mia! се завръща с пълна сила и ще направи двумесечно Лятно турне из страната. Сандански, Белоградчик, Албена, Варна, Созопол, Пловдив и София ще бъдат озарени от историята на младата Софи, която търси истината за баща си в деня на сватбата си на малък гръцки остров.

 

За гражданите и гостите на Варна ще има пет последователни представления на 29, 30, 31 август и 1 и 2 септември от 20:00 часа на сцената на Летния театър. Специално за тези спектакли операта закупува най-модерната озвучителна техника и песните на шведската група, изпълнени от невероятните ни артисти, ще звучат като на най-добрите световни сцени.

 

Феноменът Мамма Mia! създаде една нова многохилядна публика, която разбра, че вече не е нужно да лети до Лондон и Ню Йорк, за да гледа завладяващ мюзикъл.

 

Русенската опера гостува във Варна със спектакъла "Кабаре"

Коментари

Новини Варна