Сталоун ни подготвя за неочакван финал на „Рамбо 5“
Актьорът се пошегува, че филмът е нещо като италианска версия на „Пауър Рейнджърс“
Публикувана: 8 Apr 2019 | 17:21

Той ще се завърне скоро на екрана в една от емблематичните си роли. Силвестър Сталоун приключи снимките на „Рамбо: Последна кръв“, монтажът на който е почти завършен и предстои да бъде показан за шефовете на студиото. Прочутата звезда споделя, че финалът на дългоочакваното продължение е „много неочакван“ и че историята е „много добра“.

“Засега можем само да гадаем какво толкова неочаквано ще се случи в края на новия „Рамбо“. Дали няма да видим края и на самия герой? Сталоун вече се отказа от другата си иконична роля на Роки Балбоа, явно същото ще се случи и с Джон Рамбо.

В своя публикация в Инстаграм актьорът се шегува, че новият филм ще е нещо като италианска версия на „Пауър Рейнджърс“. „Обикновено монтажът на един филм може да бъде болезнен процес. Каквото смяташ за страхотно, съвсем не е такова. Но последният „Рамбо“ се получава прекрасно. Мисля, че този филм ще изненада много хора. Историята е много добра, а финалът е толкова неочакван“, казва той в публикуваното видео.

Оказва се, че монтажът на първите четири филма за Рамбо съвсем не е бил лесен, на фона на работата по последния епос за легендарния герой. Предстои да разберем дали Lionsgate ще бъдат доволни от този финал или ще поискат той да бъде променен.

Сталоун явно е много въодушевен от свършената работа и дори публикува нова снимка на героя си, която обещава, че „ще се разрази брутална буря“. Премиерата на „Рамбо: Последна кръв“ очакваме на 20 септември.

cinefish.bg

Коментари ( 0 )