IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Култура
13:39 | 15 април 2019
Обновен: 08:21 | 10 април 2024

Разкриха част от историята на „The Mandalorian“

Педро Паскал в лиза в главната роля на първия игрален сериал от вселената на „Междузвездни войни“

По материала работи: Деян Михайлов
Разкриха част от историята на „The Mandalorian“

Вече знаем повече подробности за дългоочаквания „The Mandalorian“ – първият игрален сериал от вселената на „Междузвездни войни“. Стриминг платформата „Дисни+“ обещава нещо грандиозно с помощта на Джон Фавро, който е основният двигател на този проект. Той е сценарист и изпълнителен продуцент на сериала, в който главната роля изпълнява Педро Паскал.

Звездата от „Игра на тронове“ играе самотен стрелец, който изпълнява поръчки из различни краища на галактиката. Все още не знаем неговото име, но в очакване на първия трейлър вече разполагаме с нови снимки от продукцията, на които можем да видим още героите на Джина Карано и ветерана Карл Уедърс.


Карано ще е в ролята на Кара Дюн, бивш бунтовник, а звездата от „Роки“ Уедърс ще видим в ролята на Грийф, който е нещо като шеф на най-опасните ловци на глави в галактиката. 
Самият сериал е описван като комбинация между филмите за Дивия запад и фантастика – нещо, добре познато на Фавро, който все пак е режисьор на „Каубой и извънземни“. Самият той признава, че е черпил вдъхновение от уестърните на Серджо Леоне с Клинт Истууд, както и от самурайските класики на Акира Куросава. Заглавието на сериала пък идва от планетата Мандалор, която всички фенове на „Междузвездни войни“ знаят като родното място на популярните ловци на глави Боба Фет и Джанго Фет.

 

В „The Mandalorian“ участват още Джанкарло Еспозито, Емили Шалоу, Вернер Херцог и Ник Нолти. Режисьор на пилотния епизод е Дейв Филони („Star Wars: Войните на клонираните“), а премиерата му очакваме на 12 ноември.

 

cinefish.bg

Коментари

Новини Варна