IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Култура
12:18 | 10 май 2019
Обновен: 15:18 | 25 април 2024

С благотворителен базар набират средства за Читалище “П. Р. Славейков 1928” във Владиславово

Събраните пари ще бъдат използвани за възстановяване на техника, открадната или повредена при обира в сградата

По материала работи: Пламен Янков
С благотворителен базар набират средства за Читалище “П. Р. Славейков 1928” във Владиславово

Библиотеката при Читалище "П. Р. Славейков 1928" - Варна организира Благотворителен книжен базар с цел набиране на средства за подпомагане дейността на читалището.

 

На 18 май 2019 г. от 15:00 до 16:00 ч. базарът ще се проведе във фоайето на читалището, а на 20 май 2019 г. от 10:00 до 17:00 ч. в читалищната библиотека.

 

На базара ще се продават книги, дарени на читалищната библиотеката, от които обаче библиотеката разполага с повече от един екземпляри. Ще се продават както нови, така и стари издания, а цените на книгите ще са от 2 лв нагоре.

 

Над 50 книги ще Ви очакват на базара, сред които: любовни романи, криминални романи, исторически романи, книги по социална психология, документална литература. Сред авторите са: Марина Фиорато, Паулу Коелю, Силвия Браун, Елиф Шафак, Александра Маринина и др.

 

А ето и малка част от заглавията, които можете да откриете: "Доктор Живаго" от Борис Пастернак; "Московски вирус" от Робърт Лъдлъм; "Приказки за размисъл" от Хорхе Букай; "В обятията на Шамбала: В търсене на града на боговете" от Ернст Мулдашев; "Лето 1850" от Владимир Зарев.

 

Събраните средства ще бъдат използвани за възстановяване на техника, открадната или повредена по време на обира в сградата на Читалище "П. Р. Славейков 1928".

 

Мястото на провеждане е в Читалище "Петко Рачев Славейков 1928" - гр. Варна, ж.к. "Владислав Варненчик", бул "Константин и Фружин" 21.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна