IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Култура
13:42 | 13 май 2019
Обновен: 01:36 | 26 април 2024

„То“ се завръща (Видео)

Дери е все така кървав и страшен

По материала работи: Деян Михайлов
„То“ се завръща (Видео)

След като засилиха максимално очакването, „Уорнър“ най-после ни представиха първи кадри към един от най-големите си хитове за тази година – „ТО: Част втора“. Режисьор отново е Андрес Мушети, създателят на първия „Тo“, превърнал се официално в най-касовия хорър хит на всички времена. 

Действието в продължението се развива 27 години след събитията в оригинала и ни представя вече порасналите членове на Клуба на загубеняците. Джеймс Макавой ще видим в ролята на Бил Денброу, Джесика Частейн ще е Бевърли Марш, Бил Хейдър ще играе Ричи Тoзиър, Джеймс Рансън ще е Еди Каспбрак, Джей Райън ще е в ролята на Бен Хенском, а Айзея Мустафа ще е Майк Хенлън. Отново в ролята на зловещия Пениуаз ще видим Бил Скарсгард. 

Трейлърът започва със сцена, в която Бевърли говори с възрастна жена, която определено не е това, за което се представя. Само тази сцена е достатъчна да ни подготви за това, което да очакваме. И потвърждава, че Мушети не е загубил формата си, която ни демонстрира с първия „Тo“, предизвикал истинска сензация през 2017 г. и отприщил новата вълна от екранизации по Стивън Кинг. 

Разбира се, демоничното присъствие на Пениуайз се усеща във всеки кадър, а във финала на трейлъра сме залети с дъжд от балони. Те са най-открояващото се и в новия плакат на филма, който бе разпространен с трейлъра. Гответе се да треперите и да се реете с продължението на „Тo“ от 6 септември.

 

Kino.dir.bg

Коментари

Новини Варна