IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Култура
17:45 | 20 май 2019
Обновен: 21:39 | 4 март 2024

Игра на тронове завърши пак с гаф

Този път изникна пластмасова бутилка

По материала работи: Борис Проданов
Игра на тронове завърши пак с гаф

Те успяха да го направят отново - след като чаша кафе се появи на масата пред Денерис, а любовта магически възстанови отрязаната ръка на Джейми Ланистър, в последните няколко минути от "Игра на тронове", фенове забелязоха как пластмасона бутилка се мъдри зад крака на Самуел Тарли.


Почитателите на сериала, разбира се, не бяха въодушевени от факта, че екипът на продукцията и този път не се е постарал да изпипа дори последния си епизод. Други пък се пошегуваха - "Трябва да останеш хидратиран, докато взимаш такива важни решения", написаха някои от потребителите.

 

Чашата с горешо кафе бе премахната след реакцията на феновете, каква ще е съдбата на бутилката вода - предстои да разберем. За сега, голяма част от почитателите не са доволни и от начина, по който сериала приключи и от развитието на персонажите в него. Близо 8 милиона души подписаха петицията, подкрепяща презаснемането на последния 8-ми сезон.

 

dnes.bg

 

Прочетете още: Стивън Кинг се застъпи за финалния сезон на „Игра на тронове“

Коментари

Новини Варна