IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Култура
17:59 | 17 юни 2019
Обновен: 13:50 | 6 април 2024

Брадли Купър заменя Леонардо ди Kаприо

Режисьор на „Nightmare Alley“ ще бъде Гийермо дел Торо

По материала работи: Деян Михайлов
Брадли Купър заменя Леонардо ди Kаприо

По всичко изглежда, че Брадли Купър ще изпълнява главната роля в новия филм на Гийермо дел Торо „Nightmare Alley“. Първоначално бе обявено, че Леонардо Ди Каприо ще участва във филма, но според последна информация преговорите за размера на хонорара му не са завършили успешно.

Дел Торо ще е режисьор на филма и подготвя сценария, заедно с Ким Морган. Той ще бъде и продуцент, заедно с Джей Майлс Дейл. Разпространител на бъдещия хит ще е Fox Searchlight, които разпространяваха и предния филм на мексиканския режисьор, отличеният с 4 награди „Оскар“ шедьовър „Формата на водата“.

Fox са продуцирали и предишната версия на „Nightmare Alley“, в която участват Тайрън Пауър и Джоан Блондел. 

Новата версия ще е базирана преди всичко на романа на Уилям Линдзи Греъм, разказващ за млад престъпник, работещ в екип с психиатърка, по-умела в измамите от самия него. Двамата са се специализирали в изкуството на измамата, но в един момент психиатърката решава да надхитри своя партньор.

Очакванията са Дел Торо да започне снимки през есента, като тепърва предстои да разберем повече за актьорския състав. Ако той успее да заснеме филма до края на годината, премиерата му можем да очакваме през 2020 г.

Ако Купър подпише договор за участие, това ще е следващият му голям проект, след отрупания с награди негов режисьорски дебют „Роди се звезда“. Вече е ясен следващият му режисьорски проект – биографичната драма „Бърнстейн“, в която той ще изпълнява и ролята на великия композитор.

Cinefish.bg

Коментари

Новини Варна