IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Култура
13:41 | 24 юни 2019
Обновен: 04:00 | 11 април 2024

Робърт Патинсън трябва да е следващия Бонд според Дани Бойл

Плановете на актьорът за сега са свързани с Батман

По материала работи: Деян Михайлов
Робърт Патинсън трябва да е следващия Бонд според Дани Бойл

На всички е известно, че Даниел Крейг ще играе за последен път най-прочутия британски шпионин. И съответно отдавна се търси негов заместник за ролята на Джеймс Бонд. Ако зависи от Дани Бойл, това не може да бъде друг, освен Робърт Патинсън.

Все пак, както е добре известно, режисьорът на „Беднякът милионер“ за малко да поеме юбилейния Бонд 25, така че е добре да се чуе мнението му. Той сподели, че наскоро гледал Патинсън във филма на Клер Дени „Живот нависоко“ и бил много впечатлен от изявата му.

„Беше толкова странно, защото гледах филма и през цялото време си мислех: Боже мой, той трябва да е следващия Бонд“, казва Бойл в скорошно интервю. А когато го питат дали Патинсън не е прекалено млад за ролята, той отговаря: „Не, той трябва да е около 30-те. А на колко беше Шон Конъри, когато изпълни ролята за първи път в „Доктор Но“? Мисля, че Робърт е напълно готов“.

Както обявихме наскоро, актьорът бе избран за друга голяма роля. Той ще играе Батман в дългоочакваното ново начало за героя на Готъм сити, подготвяно от режисьора Мат Рийвс. Патинсън се превърна в звезда с ролята си на вампира Едуард Кълън в поредицата „Здрач“. Ако наистина го изберат и за следващия Джеймс Бонд, той ще стане истинския властелин на Холивуд.


Cinefish.bg

Коментари

Новини Варна