Джордж Мартин разкри детайли за новия Игра на тронове
Феновете ще бъдат запознати с история 5000 г. преди тази в сериала
Публикувана: 10 Jul 2019 | 22:46

Финалът на „Игра на тронове“ беше преди няколко месеца, но новините за сериала никога не спират. Макар феновете да не бяха много доволни от края, все пак от HBO решиха да продължат сагата с предистория на събитията, които се случват в оригиналния сценарий.

 

Сега, Джордж Мартин, който е автор на книгите върху които се базира сериалът, даде още разяснения за това какво може да очакваме в новите епизоди от сагата. Ако все още има някой, който не е запознат с първите информации, ще повторим. Действието се развива около 5000 години преди това в „Игра на тронове“, когато Вестерос е много различно място и конфликтът с Белите бродници все още не се е зародил.

 

По това време кралството е разделено на около 100 области, които си имат собствено управление. В оригиналната история те са само 7, но Мартин заяви, че в новия сериал ще има много малки кралства, които също имат значение за събитията.

 

Феновете на Старките може да се радват, тъй като любимото им семейство ще бъде отново на екран. „Старките определено ще присъстват“, сподели авторът. Също така ще има и вълчища, а може да видим и някой и друг мамут. В началото няма да има представители на семейство Ланистът, тъй като историята ще разказва за тяхното зараждане като род.

 

dnes.bg

 

Още по темата: Топ 5 на най-добре платените актьори в „Игра на тронове“

Коментари ( 0 )