IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Култура
22:46 | 10 юли 2019
Обновен: 02:29 | 10 април 2024

Джордж Мартин разкри детайли за новия Игра на тронове

Феновете ще бъдат запознати с история 5000 г. преди тази в сериала

По материала работи: Борис Проданов
Джордж Мартин разкри детайли за новия Игра на тронове

Финалът на „Игра на тронове“ беше преди няколко месеца, но новините за сериала никога не спират. Макар феновете да не бяха много доволни от края, все пак от HBO решиха да продължат сагата с предистория на събитията, които се случват в оригиналния сценарий.

 

Сега, Джордж Мартин, който е автор на книгите върху които се базира сериалът, даде още разяснения за това какво може да очакваме в новите епизоди от сагата. Ако все още има някой, който не е запознат с първите информации, ще повторим. Действието се развива около 5000 години преди това в „Игра на тронове“, когато Вестерос е много различно място и конфликтът с Белите бродници все още не се е зародил.

 

По това време кралството е разделено на около 100 области, които си имат собствено управление. В оригиналната история те са само 7, но Мартин заяви, че в новия сериал ще има много малки кралства, които също имат значение за събитията.

 

Феновете на Старките може да се радват, тъй като любимото им семейство ще бъде отново на екран. „Старките определено ще присъстват“, сподели авторът. Също така ще има и вълчища, а може да видим и някой и друг мамут. В началото няма да има представители на семейство Ланистът, тъй като историята ще разказва за тяхното зараждане като род.

 

dnes.bg

 

Още по темата: Топ 5 на най-добре платените актьори в „Игра на тронове“

Коментари

Новини Варна