IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Култура
13:17 | 22 юли 2019
Обновен: 08:25 | 26 февруари 2024

Натали Портман се завръща в „Тор 4“

Премиерата на филма ще бъде на 5 ноември 2021 г.

По материала работи: Деян Михайлов
Натали Портман се завръща в „Тор 4“

Вече съобщихме, че Тайка Уайтити ще се завърне отново на режисьорския стол в „Тор 4“. Вече имаме и официално потвърждение за това, а заглавието на новия филм ще бъде „Thor: Love and Thunder“. Премиерата му ще се състои на 5 ноември 2021 г.

Крис Хемсуърт и Теса Томпсън също ще са на линия съответно в ролите на скандинавския бог и Валкирия. По-интересната новина е, че в бъдещия хит ще е налице и още едно важно завръщане. Натали Портмън, която видяхме в ролята на Джейн Фостър в първите два филма от поредицата, ще участва и в новия филм. При това в ролята на... женски вариант на Тор.

Самият Уайтити разяснява каква е идеята за този нов образ. „Докато снимахме „Тор: Рагнарок“ прочетох разказ на Джейсън Аарон, озаглавен „Могъщият Тор“. Историята е невероятна, заредена е с много емоции, любов и гръмотевици и представя за първи път жена в ролята на Тор. За всички от екипа беше ясно, че само една жена може да изиграе тази роля – Натали Портмън“, сподели той при представянето на новия филм.

Все още не знаем никакви подробности за сюжета, нито дали Тор ще изглежда отново в добре познатата ни форма или ще го видим в малко позанемарен вид като в „Отмъстителите: Краят“. Все пак единственото сигурно за момента е, че той е оставил Асгард под управлението на Валкирия.

Именно с нея е свързана другата голяма новина около дългоочаквания хит. Теса Томпсън беше казала преди време, че нейната героиня е бисексуална и сега това ще бъде официално представено в новия „Тор“. Затова и Валкирия ще търси своята кралица.

Cinefish.bg

Коментари

Новини Варна