IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Култура
17:13 | 12 август 2019
Обновен: 04:22 | 17 март 2024

Джона Хил като Пингвина в новия „Батман“?

За първи път злодеят бе изигран от Дани де Вито през 1992 г.

По материала работи: Деян Михайлов
Джона Хил като Пингвина в новия „Батман“?

Отдавна е ясно, че Робърт Патинсън ще е бъдещият Батман в дългоочаквания филм на Мат Рийвс. Все още не знаем нищо за останалите имена в актьорския състав и това поражда безкрайно много спекулации. Известно е, че този път пазителят на Готъм сити ще се изправи срещу няколко злодеи, като сред тях се споменават Гатанката, Жената котка, Двуликият и не на последно място – Пингвинът.

Кой ще играе Осуалд Коблепот, превърнал се в противния криминален бос Пингвина, е една от най-дискутираните теми в Холивуд. За ролята са спрягани звезди като Джош Гад, Никълъс Холт и Тоби Джоунс, а към тях се присъединява и едно ново име.

Джона Хил е един от актьорите, с които „Уорнър“ водят проговори за ролята. Според последна информация той е фаворитът на студиото за следващия Пингвин. Дани Де Вито изпълни ролята във филма на Тим Бъртън „Батман се завръща“ през 1992 г.

Разбира се, за момента няма официално потвърждение на тази информация, но по всичко личи, че звездата от „Вълкът от Уолстрийт“ е сред обсъжданите имена за култовата роля. Някои фенове вече го нарисуваха като прочутия злодей, с неговите отличителни аксесоари – цилиндър и монокъл. А тези рисунки само потвърждават, че Хил би бил идеален за тази роля.

При всички случай снимките на новия „Батман“ трябва да започнат в началото на 2020 г., така че очакваме горещи новини в следващите няколко месеца. Надяваме се скоро да научим кои ще са партньорите на Патинсън.

 

cinefish.bg

Коментари

Новини Варна