IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Култура
09:30 | 22 август 2019
Обновен: 04:22 | 14 март 2024

Заради травмата на Стефан Данаилов отменят 2 постановки във Варна

Големият ни актьор ще бъде опериран днес в Бургас

По материала работи: Борис Проданов
Заради травмата на Стефан Данаилов отменят 2 постановки във Варна

Поради здравословния проблем на Стефан Данаилов (счупен таз) се отменя на постановката "Актрисата" на 8 и 9 септември в зала 1 на Фестивален и конгресен център. Както се разбра, легендарният артист ще бъде опериран в Бургас още днес.

 

На същите дати ще се играят две други постановки. На 8 септември от 19 ч. е комедията "Двама съвсем голи мъже" от Себастиен Тиери, с участието на Михаил Билалов, Петя Венелинова, Йовко Кънев, Кристияна Ценкова. На 9 септември от 19 ч. ще се играе комедията от Миро Гавран "Мъже под чехъл", с участието на Албена Колева, Кирил Ефремов и Тончо Токмакчиев.

 

Всички предварително закупени билети за "Актрисата" ще важат без презаверка за съответните дати. От театър "Българан" отправят към всички и страхотен комплимент в знак на извинение за причиненото неудобство. Всеки присъствал в залата с билети за отмененото представление ще получи специални покани за "Красиви тела" на 15 октомври в Двореца на културата и спорта и ще се наслаждава на страхотната игра на Нона Йотова, Антоанета Добрева - Нети, Силвия Лулчева, Стефания Колева, Искра Ангелова и Кристина Янева.

 

За допълнителна информация тел. 052/ 60 28 28 е на разположение всеки работен ден от 11,30 до 18 ч.

 

Още по темата: Стефан Данаилов ще бъде опериран в Бургас

Коментари

Новини Варна