Винс Вон става тийнейджърка
Отдавна не сме гледали филм с размяна на телата
Публикувана: 2 Sep 2019 | 18:12

Отдавна не сме гледали филм с размяна на телата. Ето че сега този сюжет ще ни представи Кристофър Ландън, създателят на двете части на „Честита смърт“. Следващият му филм ще е трилър, в който телата си разменят Винс Вон и звездата от сериала „Големите малки лъжи“ Катрин Нютън.

Проектът все още няма заглавие, но ще разказва за тийнейджърка (Нютън), която разменя тялото си с побъркан сериен убиец (Вон). Тя установява, че разполага с 24 часа, преди промяната да остане перманентна. Нютън ще бъде Вон, а Вон ще бъде Нютън. Признаваме, че звучи интересно.

Ландън ще е режисьор, а по сценария той работи заедно с Майкъл Кенеди. Очакванията са снимките да започнат през октомври.

Това ще е поредният проект на Ландън с Blumhouse. Той подготви сценария на втората, третата и четвъртата част от хорър поредицата „Паранормална активност“, а впоследствие бе сценарист и режисьор на „Паранормална активност: Белязаните“. Ландън предупреди феновете си в Туитър да очакват още един кървав и страховит хит.

Иначе едва ли ще видим трета част на „Честита смърт“. Още преди премиерата на „Честита нова смърт“ Ландън се похвали, че вече е готов с идеята за трети филм. За съжаление втората част се представи доста под очакванията и явно постави край на поредицата.


Cinefish.bg

Коментари ( 0 )