IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Култура
10:09 | 5 ноември 2019
Обновен: 06:38 | 22 април 2024

Нина Николина и Калин Вельов ще се срещнат с даровити варненчета

Децата са подготвили и няколко изненади за двамата артисти

По материала работи: Слав Велев
Нина Николина и Калин Вельов ще се срещнат с даровити варненчета

Певицата Нина Николина и перкусионистът Калин Вельов ще се срещнат с даровити варненчета. Това ще стане ден преди звездите да излязат на сцената във Фестивален и конгресен център на 9 ноември, където заедно с Русенската филхармония ще поднесат спектакъла „Класика & Традиция“. Съвместният проект е инспириран от златните хитове на българския песенен фолклор с оркестрацията и диригентската палка на Георги Милтядов.

 

Възпитаниците на танцов ансамбъл и народен хор „Българче“, младите журналисти от вестник „НахОДКи“ и фотографите от школа „Позитив“ при ЦПЛР – Общински детски комплекс Варна, вече тръпнат в очакване да се видят отблизо с известните изпълнители. Децата са подготвили и няколко изненади за двамата артисти, които обаче предпочитат да запазят в тайна. Проектът "Вдъхновяващи срещи" на ОДК - Варна, който стартира през 2018 г., събира възпитаници на школите с различни успели личности от културния и обществен живот на страната и чужбина.

 

Задават се Пети независими награди за култура "Media AwARTs"

 

Коментари

Новини Варна