IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Култура
10:15 | 23 януари 2020
Обновен: 18:53 | 16 март 2024

Даровити деца се срещат с естрадната легенда Васил Найденов

Подготвили са му изненада за срещата във Варна

По материала работи: Слав Велев
Даровити деца се срещат с естрадната легенда Васил Найденов

Естрадната ни легенда Васил Найденов ще се срещне с даровити варненски деца, възпитаници на ЦПЛР – Общински детски комплекс в петък, 24 януари. Изпълнителят на "Телефонна любов", "Сбогом казах", "Като слънце в огледало", "След края на света" и още куп шлагери, превърнали го в любимец на няколко поколения българи, ще разкаже любопитни детайли от своята кариера, ще отгърне завесата за бъдещите си проекти и ще отговори на въпросите на младите таланти. Те са част от Детски вокален ансамбъл "Сребърни звънчета", който през 2019 г. чества своята 55-годишнина и на Вокален ансамбъл "Звездни струни".

 

Децата от двете школи са подготвили няколко изненади за Найденов и с голямо вълнение и нетърпение очакват срещата си с него. Едната от изненадите ще бъде музикално-артистична. Това стана ясно в разговор с Юлия Недева, Гарине Пюзантян, Георги Кючуков и Теодора Сотирова, под чието ръководство и менторство школите печелят престижни награди. Събитието този петък е част от проекта "Вдъхновяващи срещи", който има за цел да събира възпитаници на ОДК с успели личности от културния и обществен живот на страната и чужбина.

 

 

Варненските фоторепортери показват новите си шедьоври в изложба

 

Коментари

Новини Варна