IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Лайфстайл
15:08 | 13 октомври 2015
Обновен: 05:52 | 25 април 2024

Джони Деп не иска „Оскар”

Причината: не обичал да произнася благодарствена реч

По материала работи: Юлиян Атанасов
Джони Деп не иска „Оскар”

Холивудският актьор Джони Деп не иска да получава най-престижното киноотличие – наградата "Оскар", съобщи Контактмюзик.Актьорът е спряган за един от основните претенденти за приза за ролята му на ирландския мафиот Джеймс "Уайти" Бълджър в криминалния екшън "Черна служба". Звездата от поредицата "Карибски пирати" разкрива, че не иска наградата, защото, ако я получи, ще му се наложи да произнася благодарствена реч, а това е нещо, което 52-годишният Деп не иска да прави.

 

"Не искам да печеля едно от тези неща, не желая да ми се налага да произнасям речи. Получавал съм няколко номинации, те са достатъчни. Да спечелиш означава, че се конкурираш с някого. Аз не се съревновавам с никого. Просто си гледам работата. Понякога на хората не им харесва, но аз лично смятам, че така е правилно", споделя знаменитият актьор. Джони Деп има три номинации за "Оскар" за най-добра главна мъжка роля – за "Карибски пирати: Проклятието на Черната перла" (2003), "Пътят към Невърленд" (2004) и "Суини Тод: Бръснарят демон от Флийт Стрийт" (2007).

Коментари

Новини Варна