IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Лайфстайл
11:46 | 20 ноември 2014
Обновен: 08:08 | 28 март 2024

Oчаквано България е без успех на "Мисис Свят 2014"

В конкурса победи представителката на Беларус

По материала работи: Златина Добрева
Oчаквано България е без успех на "Мисис Свят 2014"

България се представи незабележимо на провелия се снощи конкурс "Мисис Свят 2014". И някой едва ли е очаквал чудо, след като на този престижен форум ни представи Анита Мейзер, вече с фамилия Желева (на снимката), пише dnes.bg.
Според организаторите на конкурса в него вземат участие омъжени млади жени, които вече имат деца и активно участват в политическия и обществен живот на своите държави, както и в благотворителност. И идва логическият въпрос с какво точно г-жа Желева е допринесла за нашата държава и как точно бе определена тя да отиде да представя страната ни в Мериленд?
Според официалното съобщение Мейзер-Желева е спечелила конкурса за "Най-достойна омъжена българка" през лятото край морето. Тя се занимавала с интериорен дизайн и има една дъщеря.
С какво обаче е известна Мейзер у нас? Първоначално тя бе развеждана по светски събития от Киро Скалата, представяна за бизнес дама, но всъщност нейна визитка бяха огромните й силиконови гърди. И тя не се свенеше да ги показва по партита. Естествено, от нейната разкрепостеност се възползва Playboy, които я сложиха на корица. Мейзер се хвалеше с бизнес начинания в САЩ, както и колко желана била от американски знаменитости, но видите ли - отрязала ги. Преди две години пък "Най-достойната омъжена българка" се забърка в крими история, с директни обвинения към бившия си разводач по светски събития Скалата, че иска да отвлече дъщеря й. Тя дори бе обявена за национално издирване, а съпругът й обвини Киро Скалата, че искал да отвлече дъщеря им, за да я пласира като проститутка. На същия принцип той бил продавал и Мейзер.
"Похитената" обаче отрече всички нападки, заяви, че е била в Италия и отрече, че Кирил Вълчев е бил неин сводник или пък че искал да отвлече дъщеря й.
После Анита Мейзер позаглъхна от "обществения живот и благотворителността", за да се яви тихомълком и изненадващо на "Мисис Свят 2014". Не спечели нищо, но този път не можем да обвиним нито мафията, нито световния заговор.
Просто Мейзер-Желева не е известна с обществена дейност, нито пък впечатлява като жена. Социалните мрежи избухнаха като разбраха кой е нашият представител, а определенията не са подходящи за цитат.
Част от участничките.

Само за статистиката. В конкурса победи представителката на Беларус Марина Алексейчик, на второ място се класира представителката на ЮАР Сара Скот, на трето перуанката Паола де Гербер. Участничките първо се представиха в национални носии или друго облекло, което говори за националната им принадлежност. Впечатление направи "Мисис Севастопол" - актрисата Наталия Николаева, която бе облечена в рокля на Екатерина Втора - императрицата, която е присъединила Крим към Руската империя през 1783 г.

Коментари

Новини Варна