IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 29°
Лайфстайл
11:35 | 26 ноември 2014
Обновен: 21:11 | 13 април 2024

4 знака, че сте в "псевдовръзка"

Този тип отношения объркват жените

По материала работи: Златина Добрева
4 знака, че сте в "псевдовръзка"

Много жени прекарват голяма част от годините си в т. нар. „псевдовръзки“. Това е, когато жената уж си има гадже, излиза с него и прави редовен секс с него за известен период от време, но нещата вместо да се задълбочават, постепенно охладняват и приключват. Проблемът е, че тези псевдовръзки носят болка и разочарование на жените.
Освен това те губят времето им, тогава когато те вече искат да се радват на истинска интимност и да изградят стабилна връзка. "Псевдовръзките" объркват жените и в даден момент те не могат да разберат, влюбени ли са истински в даден мъж или си внушават, имат ли връзка с него или нямат...

Ето и 4 знака, че вашата връзка е „псевдо“ и че не си заслужава да си губите времето с този мъж:

1. Той продължава да се държи като необвързан
Ако вашето гадже продължава да си излиза с приятели и приятелки в петък и събота вечер, пропускайки да ви покани, значи той продължава да държи на статута си „необвързан“. Ако вие сте единствената жена в живота му, той ще се държи с уважение към вас, ще иска да прекарва повече време с вас и категорично няма да ви крие от своя кръг близки и приятели. Напротив, той ще ви представя с гордост за своята „приятелка“.

2. Той никога не ви придружава на събития
Ако вашето псевдогадже винаги си измисля някакво извинение, за да не ви придружи на някакво събитие – сватба, парти, рожден ден, семейни сбирки и т. н., значи той не иска двамата да се появявате в пакет. Повечето хора знаят, че появата като двойка на обществени места е важна част от сериозната връзка. Ако вашият избягва да легитимира отношенията си с вас, значи той не е готов за сериозна връзка. Вие заслужавате човек, който не само да иска да ви придружава навсякъде, но и да се забавлява да го прави, а не да идва насила.

3. Усещате, че не можете да разчитате на него
Мъж, който е сериозен към връзката ви и наистина държи на вас, ще ви помогне винаги, когато имате нужда от него. Ако имате проблеми с колата, проблеми с хазяина и др., вашето гадже би трябвало само да пожелае да ви услужи или помогне, а не да се скатае егоистично. Ако този мъж ви обича, той трябва да се държи отговорно и зряло във всяка ситуация.

4. Не получавате емоционална подкрепа от него
Псевдовръзките като цяло не носят емоционално удовлетворение, защото в тях не се говори за силна привързаност и/или дълбоки чувства. Напротив, тези връзки пораждат едно неприятно чувство за несигурност и тревожност, пише tialoto.bg. Така че не позволявайте на фалшивите отношения да ви губят времето и не приемайте трохи от внимание. Ако един мъж иска да бъде с вас – трябва да го покаже и заяви ясно.

Коментари

Новини Варна