IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Лайфстайл
21:48 | 17 декември 2014
Обновен: 04:56 | 17 април 2024

Ким изненадва с фотосесия, този път с дрехи

Този път звездата няма да шокира с голота

По материала работи: Лиляна Трънкова
Ким изненадва с фотосесия, този път с дрехи

Ким Кардашиян засне първата си корица за списание ELLE, Великобритания и така вече почти няма модно издание, за което да не е позирала, въпреки че доскоро модният свят я отбягваше.

Само преди няколко седмици риалити звездата направи фурор с голата си корица за списание Paper, която предизвика истинска шумотевица в интернет, като най-вече получи милиони критики и иронични забележки.

Този път 34-годишната съпруга на рапъра Кание Уест е напълно облечена и позира за обектива на фотографа Жан Батист Мондино.

Списанието ще излезе на пазара с три корици с Ким, като във всичките си визии тя е облечена в черно-бялата гама. Заглавието на едната корица е многозначително: „И Бог създаде Ким“, на втората корица пише „Ким има 70 милиона фенове и все още има какво да покаже.“

Интересното в случая е, че януарският брой на британското списание ELLE е посветен на женската увереност и може би самоуверената Ким, която изобщо не се притеснява от критиките на хората към персоната и фигурата си, е най-подходящото лице за корицата на изданието.

 

Коментари

Новини Варна