IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Лайфстайл
19:12 | 19 декември 2014
Обновен: 04:57 | 17 април 2024

Джони Деп се жени на Нова година

Холивудският актьор е поканил всичките си най-близки приятели да посрещнат 2015-та година във вилата му на неговия частен остров на Бахамите.

По материала работи: Деян Михайлов
Джони Деп се жени на Нова година

Според последните слухове Джони Деп смята да вдигне сватба с годеницата си Амбър Хърд навръх Нова година, твърди Днесбг.
Холивудският актьор е поканил всичките си най-близки приятели да посрещнат 2015-та година във вилата му на неговия частен остров на Бахамите. Този факт веднага предизвика спекулациите, че най-вероятно Джони и Амбър планират тайна сватба.
Деп и Хърд са изпратили покани за уж новогодишното си парти на звезди като Стивън Тайлър, Мерилин Менсън, Хелена Бонъм Картър, Тим Бъртън и др. Джони не е известен като организатор на големи партита и затова жълтите медии са почти сигурни, че поканите в действителност са сватбени.
Източник, близък до двойката, заявява пред вестник Sun следното: „Джони не е купонджия по природа, а това че иска да събере повечето от най-близките си приятели и семействата им на Нова година определено е съмнително.“
Амбър и Джони винаги са имали намерение да се оженят на плажа, но досега казваха, че не са насрочили дата за сватбата си.
Влюбените се сгодиха през януари 2014-та, след 2-годишна връзка. Звездата от „Карибски пирати“ има две деца от предишната си половинка Ванеса Паради – дъщеря Лили-Роуз на 15 години и син Джак – на 12.

 

Коментари

Новини Варна