IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Лайфстайл
12:05 | 6 март 2015
Обновен: 21:46 | 28 март 2024

Нигерийка поиска развод заради надарен съпруг

По материала работи: Златина Добрева
Нигерийка поиска развод заради надарен съпруг

Нигерийка подала молба за развод, защото членът на съпруга й бил твърде голям, съобщи в. "Дейли Мейл".
Айша Данупава, домакиня и майка на три деца, поискала бракът й с Али Майзинари да бъде разтрогнат заради голямата му мъжественост.
Разводът бил допуснат след едва седмица брак от ислямски съд, спазващ законите на Шариата в нигерийския щат Замфара, пише БГНЕС.
Тя разказала на съда, че се е омъжила за Майзинари след провала на първия й брак. Като част от местната традиция, булката била поканена в дома на родителите на мъжа си преди да се настани при него. Тя твърди, че травмата започнала първия път, когато те правили секс.
"Когато дойде, правихме секс, но беше кошмар. Вместо да се наслаждавам на секса, стана нещо друго, защото членът му беше твърде голям", разказа тя в съда.
След първия неуспешен опит тя взела лекарство, дадено от майка й.
"Казах на майка си за преживяното, но тя ми каза да търпя и че с течение на времето ще свикна. После ми даде някакво лекарство", заяви тя пред нигерийски медии.
Според Данупава отново правила секс, но било "нетърпимо" и двойката заключила, че няма лекарство, което да помогне на сексуалния им живот или на брака им. Майзинари не отрекъл обвиненията и казал, че иска да разтрогне брака, ако зестрата и парите, похарчени по време на ухажването, му бъдат върнати.

Коментари

Новини Варна