IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Лайфстайл
11:31 | 28 март 2015
Обновен: 03:14 | 24 април 2024

Арни се снима в зомби филм

Шварценегер играе главна роля в "Маги"

По материала работи: Златина Добрева
Арни се снима в зомби филм

Арнолд Шварценегер е втората филмова мегазвезда след Брад Пит, участваща в зомби филм.
Пит изигра главната роля в "Z-та световна война" - зрелищен хорър екшън с елементи на драма. "Маги" е малко по-различен, с повече човещина на фона на ескалиращия ужас, като повече напомня на "Аз съм легенда" с Уил Смит.
Филмът разказва за силната любов между баща и дъщеря. Ролите се изпълняват от Шварценегер и Абигейл Бреслин, чиято героиня се заразява и постепенно се превръща в зомби. Маги се "лекува" в болница, но щом проумява, че положението е неспасяемо, баща й си я прибира у дома.
Родителят добре си дава сметка какво ще се случи, когато Маги се превърне окончателно в зомби. Но бащината му любов е толкова силна, че той предпочита да плати цената, само и само да прекара заедно с дъщеря си последните й дни на разумно човешко същество.
Маги, от своя страна, го защитава от другите зомбита, плъзнали навсякъде. С последните остатъци от напускащото я разумно съзнание тя иска да се отблагодари на баща си за грижите му през годините. Той я е бранел от опасностите в някогашния свят, сега тя брани него от ужасите на днешния.
Трогателната хорър история е филмов дебют на дизайнера Хенри Хобсън по сценарий на Джон Скот. Очаква се "Маги" да бъде прожектиран пред ограничен кръг зрители на 8 май, посочва БГНЕС. Датата на официалната премиера още не е уточнена.

Коментари

Новини Варна