IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Лайфстайл
08:33 | 29 март 2015
Обновен: 15:56 | 27 март 2024

Трикове за красота, които всяка жена трябва да знае

Използвайте бебешка пудра за по-гъсти мигли

По материала работи: Лиляна Трънкова
Трикове за красота, които всяка жена трябва да знае

Факт е, че всяка жена, която държи да изглежда добре винаги се нуждае от специални трикове и тайни за перфектен външен вид. Убедена съм, че на всички ни се иска да може да се събудим сутрин и не трябва да прекараме 2 часа в приготовление и пълно покриване на лицето с грим. Затова ще ви покажем няколко хитри трика, които всяка жена трябва да знае за перфектна кожа, грим, коса и красота.

    Използвайте бебешка пудра за по-гъсти мигли

Ако не сте фен на изкуствените мигли, това е уникална идея за вас. Единствено, което трябва да направите е да сложите малко бебешка пудра върху тях, след като сте сложили спирала и след това завършете с още един слой спирала. Ефектът е уникален!

    Направете очите ви да изглеждат по-големи

Ако искате очите ви да изглеждат по-големи всичко, което трябва да направите е да сложите бял молив в долната част на окото, вместо черен. Този трик ще направи очите ви да изглеждат огромни.

    За перфектни котешки очи

Най-лесния начин за перфектна очна линия е с помощта на тиксо. Сложете едно парче тиксо в края на ъгъла на окото и сложете очната линия. Махнете тиксото и получавате желаната форма.

    Перфектна кожа, докато спите

За уникална, мека и млада кожа ви е нужно перфектно почистване на лицето всяка нощ преди лягане и нанасяне на подходящ крем за вашата кожа.

    За уголемени устни

Има безброй различни трикове, за това как да направите устните ви да изглеждат по-големи. Един от най-лесните и ефективните е като сложите балсам за устни и малко захар върху тях и ги масажирате с пръст. Почистете добре след това и сложете любимото си червило, като преди това сте очертали устните си с подходящ молив. Същият ефект може да получите и с помощта на четка за зъби.

    Как да прикриете акнето и петната на лицето

Един от най-бързите начини е като използвате коректор, който трябва да е един тон по-светъл от фон дьо тена ви. Сложете малко върху областта, която искате да прикриете, след това сложете фон дьо тена и сте готови.

    Цъфтеж на косата

За цъфнали краища използвайте тази уникална маска, която ще даде по-здрав вид на косата ви. Имате нужда от един жълтък, 3 супени лъжици зехтин и 1 супена лъжица мед. Сложете я на косата си и я оставете така за около един час, след което измийте добре.

 

Коментари

Новини Варна