IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Лайфстайл
17:05 | 1 април 2015
Обновен: 05:05 | 17 април 2024

Щастлив брак = два телевизора в къщи

За да има мир и разбирателство - не се борете за дистанционното

По материала работи: Златина Добрева
Щастлив брак = два телевизора в къщи

Честност, доверие и компромиси – това са трите ключови компонента на щастливия брак. И поне два телевизора в къщи, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания сред 2000 души.
За да има мир и разбирателство партньорите не трябва да се борят за дистанционното или компютъра у дома.
Наред с традиционните препоръки да не се забравят рождени дни или годишнини, експертите обаче съветват двойките да си взимат почивка от любимите си джаджи поне веднъж седмично, пише БТА.
Във време, когато технологиите са навсякъде, и са в състояние да пораждат или развалят връзки, за успех във взаимоотношения специалистите препоръчват на двойките да си споделят телефонните кодове и пароли, и да не поддържат контакти с бившите си партньори в социалните мрежи.
"Честността, доверието и компромисите са смятани за най-важните неща в семейството. В съвременния свят обаче, когато технологиите са навсякъде, се налага съпружеските двойки да преодоляват и множество технологични предизвикателства, за да опазят браковете си", казва Анди Гибни, автор на книгата "Как да съблазните съпругата си (Или нечия друга)".

Коментари

Новини Варна