IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Лайфстайл
15:10 | 16 април 2015
Обновен: 13:45 | 17 април 2024

Чарлийз Терон: С Шон се чувствам като на 16 г.

Аз съм много, много щастлива жена, коментира актрисата

По материала работи: Златина Добрева
Чарлийз Терон: С Шон се чувствам като на 16 г.

Чарлийз Терон за първи път коментира връзката си със своя колега Шон Пен, за когото дори се сгоди в края на 2014 г.

Красивата актриса позира в гореща фотосесия за новия брой на списание Esquire (май/2015), тъй като в момента промотира своя нов филм Мad Max: Fury Road.

Ето и няколко акцента от интервюто с 39-годишната звезда, цитирани от tialoto:

За дългогодишното си приятелство с Шон: "Ние с него бяхме приятели в продължение на 20 г. Той беше женен, аз бях в дългосрочна връзка и ние се срещахме с нашите половинки от време на време. Мисля, че нашето приятелство произтича от взаимно уважение и от общата ни любов и страст към създаването на филми. Освен това с Шон обичаме да водим разговори, които не засягат киноиндустрията. Приятелството ни наистина разцъфтя. Мисля, че и двамата се преоткрихме в даден момент и сами се шокирахме. Мисля, че връзката ни е положена на солидни основи и наистина се радваме на настоящето си".

Относно възможността да сключи брак с Шон: "Никога не съм искала да се омъжвам. Бракът е толкова странен за мен. Обичам да се наслаждавам на миговете с близките си, но истината е, че не се заричам за нищо. Аз съм много, много щастлива жена. Шон е толкова горещ! Сигурно ви звуча не като почти 40-годишна жена, а като 16-годишна тийнейджърка. Има нещо красиво в това някой да влезе в живота ти и да те накара да се чувстваш така".

Коментари

Новини Варна