IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Лайфстайл
10:06 | 18 април 2015
Обновен: 13:57 | 17 април 2024

Нов кондом гарантира женския оргазъм

Очаква се да се появи на пазара след около 2 г.

По материала работи: Златина Добрева
Нов кондом гарантира женския оргазъм

Американската компанията IXu от щата Мичигън е създала женски презератив, който гарантира пълен оргазъм.

Новото революционно изделие се нарича Va w.o.w. и за него най-напред писа "Уименя хелт мегъзин", след което подобаващо внимание му отделиха и други медии.

 

Съгласно описанието става въпрос за женски презерватив във форма на цилиндричен мек "чорап", който се поставя във вагината. Той има външен пръстен-вибратор с формата на сърце. Вибраторът може да бъде задействан чрез дистанционно управление (примерно въз основата на технологията Bluetooth), пише БГНЕС.

Производителят уверява, че при първото използване на Va w.o.w. оргазъм са изпитали 70% от жените, при второто – 80%, а при четвъртия път - всичките жени, участващи в изследването. В компанията уточняват, че то е било извършено с 50 двойки доброволци.

 

След публикацията за нововъведението в британските таблоиди компанията започнала да получава множество въпроси къде може да се направи заявка за изделието чудо. Съобщението обаче коя компания ще произвежда женския презерватив ще бъде направено след 6 месеца, а на пазара приборът за женското удоволствие ще се появи след година и половина-две.

 

От 2013 г. IXu участва в конкурс за създаването на най-добри презервативи, който е организиран от Фонда на Бил и Мелинда Гейтс.

Компанията все още чака разрешителното от Федералното управление за надзор върху качеството на хранителните и лекарствените препарати (FDA), което се занимава със сертифицирането на стоки и технологии, свързани със здравето на човека.

Коментари

Новини Варна