IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Лайфстайл
10:19 | 24 април 2015
Обновен: 03:24 | 27 март 2024

Адам Джонсън на съд за секс с малолетна

Бившият английски национал се сдоби с няколко обвинения

По материала работи: Златина Добрева
Адам Джонсън на съд за секс с малолетна

Бившият английски национал Адам Джонсън ще отиде на съд, след като получи четири обвинения по делото за секс с 15-годишно момиче. Футболистът на "Съндърланд" ще се яви пред магистратите на 20 май, когато е първото заседание по делото, пише gol.bg.

Той има повдигнати три обвинения за секс с малолетна и едно за преднамерено съблазняване на дете с цел сексуални отношения. Ако бъде признат за виновен, той може да се озове зад решетките.

"Искам да напомня, че обвиняемият има право на справедлив процес. Много е важно да не се разпространява информация по случая, която може да доведе до предубеждение по делото", заяви прокурор Джери Уоръм.

Адам Джонсън беше арестуван на 2 март, но след като си плати гаранцията, веднага беше освободен и се включи към подготовката на "Черните котки", въпреки че срещу него течеше разследване.

Бившият английски национал игра в мачовете с "Уест Хем", "Нюкасъл" и "Кристъл Палас", като беше бурно освиркван от противниковите агитки при всяко докосване на топката. В същия ден, в който е насрочено делото му, неговият тим играе отложен мач с "Арсенал".

Коментари

Новини Варна