IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Лайфстайл
20:17 | 3 юли 2015
Обновен: 19:30 | 27 март 2024

Флирт според зодията

Kак го правят мъжете

По материала работи: Слав Велев
Флирт според зодията

Астрологията ни подсказва как флиртуват мъжете спрямо зодията. Научи тайните им номера за съблазняване на първа среща.

 

Флирт от мъжа Овен

Родените под знака на Овена са изключително открити. Те ще разкажат точно как се чувстват, ще разкрият голяма част от себе си по време на флирта, но и ще те обгърнат с внимание, за да разберат какво се крие в твоята глава. По време на флирта няма да бъдат романтични, нито особено креативни, но именно откровеността е техният най-голям коз.

 

Флирт от мъжа Телец

Телецът ще те обожава, ще те обсипе с комплименти, ще те издигне на пиедестал и ще те накара да се чувстваш единствена и много специална. Представителите на този зодиакален знак много добре знаят какво искат и няма да се откажат, докато не го получат. Те не играят игри, затова ако ти тръгнеш да се правиш на недостъпна, по-скоро ще загубят интерес.

 

Флирт от мъжа Близнаци

Близнаците няма да се поколебаят да флиртуват в офиса или в средата на дискотеката. Те не са срамежливи, стане ли дума за любов и емоции. Точно обратното – ще привлекат вниманието по възможно най-ексцентричния начин, така че не само ти, но и всички околни да видят какво точно правят. Проблемът при родените под тази зодия е, че губят интерес от флирта бързо, затова трябва да се постараеш и да ги впечатляваш с часове.

 

Флирт от мъжа Рак

Мъжете от зодия Рак са срамежливи, дори и да не искат да си го признаят. Във флирта обаче това се усеща, особено когато решиш да поговориш с тях на тема, от която се чувстват неудобно. Количеството думи осезаемо намалява, а руменината по бузите или зачервяването на ушите е показателно. Това обаче е изключително сладко и действа като афродизиак за много дами.

 

Флирт от мъжа Лъв

Ако мъж от зодия Лъв тръгне да флиртува с теб, знай едно – няма да се откаже, докато не завоюва сърцето и мислите ти. Лъвовете обичат вниманието, дори и да не е твоето. Ето защо, ако се правиш на недостъпна, те умишлено ще тръгнат да впечатляват още поне 3 жени, дори и уж „дискретно”, за да ти покажат какво ще загубиш и колко лесно, ако не се предадеш на желанието.

 

Флирт от мъжа Дева

Девите по природа са нерешителни, но стане ли дума за флирт знаят точно какво искат и как да го получат. Мъжете от тази зодия ще бъдат нежни, ще ти споделят своите тайни и ще те накарат да поискаш да бъдеш до тях винаги. Освен това ще се опитат да ти покажат, че и те искат да бъдат верни твои спътници – хитър ход, тъй като много от необвързаните жени днес търсят именно тази стабилност и сигурност, която мъжете Деви предлагат и то на първа среща.

 

Флирт от мъжа Везни

Везните обичат да подаряват и да получават подаръци. Те ще флиртуват с теб посредством букет с цветя и много жестове. Ще ти покажат красивата страна на живота като те изведат на романтична вечеря, ще те обсипят с комплименти, ще платят сметката и няма да спрат да те докосват по ръката и косата.

 

Флирт от мъжа Скорпион

Скорпионите са кралете на страстта в зодиакалния знак. Те са страстни, игиви и леко завистливи. Няма да позволят друг да отнеме вниманието ти, докато се опитват да те съблазнят. Интересен метод при флирта им е, че някак накрая те получават внимание и комплименти от теб, а не ти от тях.

 

Флирт от мъжа Стрелец

Стрелците са забавни и много любвеобилни. Когато флиртуват с теб, ще ти дадат увереността, че си кралица на света и можеш да направиш всичко, само ако избереш тях. Те ще ти подарят сърцето си с думи и обещания или само с поглед и това е тяхното скрито оръжие – да покажат, че са повече от останалите, да те накарат да повярваш в това и то без дори да го изрекат.

 

Флирт от мъжа Козирог

Ако видят, че си прекалено недостъпна мъжете от зодия Козирог ще се лепнат за теб като муха на мед. Те няма да се откажат, докато не разтопят сърцето и не проникнат в съзнанието ти. Във флирта са много смели и показват, че са пленени от теб моментално.

 

Флирт от мъжа Водолей

Когато флиртуват, мъжете Водолеи се държат като деца. Често казват нещо неуместно, без дори да помислят за думите, които изричат. Това обаче е твърде симпатично и малко жени могат да устоят на наивността им. По-хитрите ще извъртят нещата така, че да те помолят за помощ или разяснение, за да те накарат да се чувстваш значима за тях.

 

Флирт от мъжа Риби

Мъжете представители на зодия Риби са креативни във флирта. Романтичната им натура ще те отведе на някое съвършено място под звездите и ще те накара да се почувстваш като в приказка. Покажи на мъжа, че оценяваш тези малки жестове и той няма да спре да ти дава това, което искаш.

Коментари

Новини Варна