IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Лайфстайл
10:34 | 28 юли 2015
Обновен: 06:30 | 28 март 2024

Марая Кери със звезда на Алеята на славата

По материала работи: Златина Добрева
 Марая Кери със звезда на Алеята на славата

Марая Кери ще се сдобие със звезда на Алеята на славата в Холивуд.

Певицата ще открие собствената си звезда на церемония на 5 август. Така Кери ще се превърне в знаменитост 2556, увековечена на Алеята на славата. По време на церемонията кратки речи ще произнесат режисьорите Лий Даниелс и Брет Ратнър, както и босът на Epic Records Л.А.Райд.

Понастоящем Кери пее по договор в Лас Вегас, като посочва че именно ангажиментите й в Града на греха възпрепятстват работата й по 15-ия й студиен албум. "Още не съм започнала да работя по нов албум. Напълно обсебена съм от моето шоу във Вегас. Не знам дали ще започна работа по албума и след като договорът ми изтече. Защото планирам да се снимам в киното", разкрива изпълнителката.

Филмовата кариера на Кери стартира през 2001 г. с участие в тв реклама, пише БГНЕС. През 2009 г. тя играе в драмата "Прешъс" на режисьора Лий Даниелс. Филмът, автор на чиято музика е българинът Марио Григоров, взема два Оскара. "Ужасно много ми се иска пак да се снимам! Актьорската игра е доста различен начин от моето основно амплоа да изразя своята креативност", отбелязва 45-годишната Марая.

Коментари

Новини Варна