IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Лайфстайл
14:28 | 29 юли 2015
Обновен: 19:10 | 18 април 2024

Храните, с които ще отслабнем по-лесно

Лятото всеки иска да се похвали с перфектна фигура, как да го постигнем без да гладуваме

По материала работи: Деян Михайлов
Храните, с които ще отслабнем по-лесно

Отслабването ви е в застой? Искате промяна? Да се чувствате по-леки и да се отървете от няколкото излишни килограма, вече не е непостижимо. С тези пет здравословни храни в диетата ви, резултатите няма да се забавят:

 

 

1. Говеждо филе

Изключително важно е животното, от което е месото, да бъде хранено с трева. Това е единствения сигурен начин то да съдържа три пъти повече свързана линолова киселина от обикновеното – съставка, която значително ще ускори процеса на отслабване.

 

 

2. Неподсладени кокосови стърготини

Пълни са със средноверижни триглицериди, които тялото изгаря мигновено, а не ги съхранява като останалите мазнини.

 

 

3. Спанак

Експеримент доказва, че жени, които са консумирали напитки от спанак по време на диетата си са отслабнали с 43% повече от тези, на които е бил даван сок без съдържание на спанак. Чудотворния ефект се дължи на тилакоидите, които притъпяват усещането за глад в организма.

 

 

4. Ечемик

Изключително здравословен начин да си набавите въглехидрати. Потърсете от нискогликемичния вид, който се приготвя бързо и поддържа дълготрайно чувство за ситост.

 

 

5. Череши

Натурален източник на мелатонин, който ще ви помогне да спите по-качествено и да бъдете по-енергични по време на диетата си.

 

 

Не пропускайте и следните храни, съветват от dama.bg:

Кисело мляко
Домати
Балсамов оцет
Мед
Бадемово масло
Канела
Кориандър
Чесън
Лайм
Тъмен шоколад

 

Коментари

Новини Варна