IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Лайфстайл
16:14 | 1 август 2015
Обновен: 05:16 | 17 април 2024

Типажи мъже, които не стават за връзка

Поне не за дълготрайна

По материала работи: Златина Добрева
Типажи мъже, които не стават за връзка

Всяка жена иска да бъде обичана. Дори да е необвързана, дори да се гордее със свободата си, дори да изтъква колко по-добре се чувства като независима жена, дълбоко в сърцето си тя иска да бъде закриляна, обичана и истински ценена.

 

Понякога правим грешни избори по отношение на мъжете. Любовта е сляпа, факт! Но все пак, за да ви предпази от лош избор az-jenata.bg представя най-лошите типажи мъже, с които никога да не задълбочавате връзката си.


Вечно заетият
За какво ви е мъж, който не разполага със свободно време или още по-лошо – не желае да разполага! Ако искате да имате бъдеще заедно, трябва да го изградите. А как да стане това, ако не се виждате?
Онзи, който истински ви обича ще намери време за вас. Ще иска да бъде в компанията ви. Ще ви сложи като приоритет номер едно. Не се примирявайте с това да ви взимат за даденост.


Маминото синче
Този тип мъже не просто не са подходящи за съпрузи, те са неподходящи за връзка изобщо. Дори е странно как има жени, които преглъщат този факт!
Какво ако не мъжеството, взимането на решения и характерът би ви привлякло у един мъж? За съжаление, често мамините синчета не притежават тези мъжки качества. Те са колебливи, мрънкащи, трудно взимащи решения. А на всичкото отгоре ще ви критикуват за всичко!


Суетният
Обсебените от външния си вид мъже рядко се вглеждат в душата на една жена. Единственото, което можете да очаквате от влюбен в себе си мъж е да намира кусури на външния ви вид непрекъснато!
Животът ви с такъв човек би бил лишен от нужди и желания. Вие ще се съобразявате единствено с него. Обикновено хората, влюбени във външния си вид са склонни да властват над половинките си, заради високото си самочувствие.

Коментари

Новини Варна