IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Лайфстайл
18:51 | 29 август 2015
Обновен: 19:40 | 19 април 2024

Дървен под в банята

Красив и оригинален начин да промените интериора

По материала работи: Юлиян Атанасов
Дървен под в банята

Дървото е естествен материал, който внася топлина и уют във всяко едно помещение, пише dnes.bg. Благодарение на приятното усещане, което създава, то е много подходящо за места, където се налага човек да ходи бос. Като например – в банята. Дървеният под там има своя чар. Освен това схващането, че дървото и водата не са добра комбинация, вече е много остаряло.
Има дървени плоскости, които са водоустойчиви и които се третират с подходящи материали, за да бъдат напълно подходящи дори за мокри помещения.
Дървета като бук, дъб, орех, канадски клен или пък екзотични тропически дървета като тик и куила реагират по-малко на колебанията във влажността и не са толкова чувствителни към вода.
Дървеният материал от тях набъбва по-малко и затова е по-подходящ за използване в мокри помещения. Освен това дървото е лесно за съчетаване с много цветове, така че човек има голяма свобода по отношение на интериора в банята.
 

Коментари

Новини Варна