IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Лайфстайл
20:05 | 2 септември 2015
Обновен: 14:51 | 24 февруари 2024

Какво си мислят мъжете, докато се карате?

Да надникнем в мъжкия мозък!

По материала работи: Слав Велев
Какво си мислят мъжете, докато се карате?

Карате ли се с гаджето или с мъжа си? Всички го правят. Вероятно в тези моменти хиляди мисли преминават през съзнанието ви. Гневът ви кара да мислите какви ли не неща за него.

 

Но какво си мисли той? Повечето мъже си мислят тези неща, докато се карате:

 

Мислят за бягство

 

Много мъже, да не кажем повечето, мислят за бягство от трудните моменти във връзката. Мъжката природа ги кара да се влюбват с лекотата на жените, в тяхната ефирност и всеотдайност.

С напредване на връзката обаче често възникват проблеми и непреодолими различия, които водят до скандали. В тези моменти мъжете мислено се хващат за главата и си мислят: „Това не е жената, в която се влюбих!“

Тази мисъл прави така, че в съзнанието им да се прокрадва бягството като вариант.

 

Мислят, че не го разбирате

 

Това важи и за мъжете, и за жените. Ясно е, че всеки има своята гледна точка. Но също така е ясно, че много малко хора успяват да се поставят на мястото на другия.

Ако всички имахме това умение, вероятно нещата щяха да са далеч по-лесни, отколкото всъщност са.

 

Мислят, че се оплаквате прекалено

 

Питайте няколко мъже дали половинките им преувеличават, когато се стигне до караница. Сигурни сме, че ще ви отговорят положително.

Мъжете като цяло смятат, че жените се оплакват повече. Те са по-приказливи и винаги имат какво да кажат по каквато и да е тема. Това обаче снижава мъжкото самочувствие по време на скандал и кара мъжете да се чувстват недооценени.

 

 

Мислят, че не ги уважавате

 

Мъжете могат и да са много чувствителни – повече, отколкото показват от гордост. Много мъже признават, че караниците с жените им ги карат да се чувстват оскърбени и неуважавани.

Уважението наистина е едно от най-важните неща в една връзка и когато го няма, връзката е в състояние да се разпадне.
Мислят, че поводът за скандала е глупав

Мъжете са от Марс, жените от Венера. Това клише обяснява много различия в разбиранията на мъжете и жените. Именно заради тези различия се случват и караниците. Просто схващаме нещата по противоположен начин, това е.

Така че, честа мисъл, прокрадваща се през главата на мъжете по време на скандал е, че онова, за което се карате, изобщо не е важно. Това ви вбесява още повече, нали?

 

Източник: Az-jenata

Коментари

Новини Варна