IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Лайфстайл
13:39 | 7 октомври 2015
Обновен: 04:40 | 19 април 2024

Звездите, които се ожениха за свои фенове

Виж кои са най-известните такива двойки

По материала работи: Юлиян Атанасов
Звездите, които се ожениха за свои фенове

Известните личности ни изглеждат недосегаеми, но понякога се случва така, че те се женят за свои фенове. Може да звучи невероятно, но се случва. Не са една или две знаменитостите, които са се влюбили в свой верен фен. Виж кои са най-известните такива двойки:

 

Мат Деймън и Лусиана Бароз. Двамата се запознават в заведението, където Луси работи. Тя му помогнала да се скрие от папараците, което го впечатлило. Двамата са заедно от 2004 година и бракът им е един от най-здравите в Холивуд. Келси Грамър и Кайт Уолш – Гръмър среща своя фенка по време на полет. Двамата се запознават и се харесват веднага. Това е четвърти брак за известния телевизионен водещ. Джилиан Финк и Патрик Демпси – много негови фенки все още не могат да се примирят с факта, че той избра да се ожени за ... фризьорката си.

 

Зайнфийлд Джефри и Джесика Склар – той се жени за PR експерката, която обожава сериала „Зайнфийлд“, а главният актьор ѝ бил идол от години. Двамата се срещат през 1998 година и узаконяват връзката си година по-късно. Том Круз и Кейти Холмз.Тя се възхищавала на звездата от „Топ гън“ и си мечтаела да се омъжи за него. Мечтата ѝ се сбъдва през 2006 година, но бракът им продължава до 2012.

 

Никълъс Кейдж и Алис Ким. Той е бил с доста известни жени като Лиса Мари Пресли, Патриша Аркет и други. Но ето, че се влюбва в Алис, която е нормално момиче, препитаващо се като сервитьорка в суши ресторант. Тя явно наистина много го обича, защото остана с него дори след като излязоха наяве папарашки снимки, на които си личи, че Алис има синини, най-вероятно от домашен побой. Конан О`Браян и Лиза Пауъл – той среща Лиза на снимачната площадка на Вечерното шоу, на което е водещ. Тя била рекламен консултант, когато се запознава с О`Браян, от когото остава запленена.

 

Джон Траволта и Кели Престън. Eдин от най-желаните ергени в Холивуд се влюбва в Кели мигновено. Тя не е известна, но въпреки това е имала краткотрайни връзки с Чарли Шийн и Джордж Клуни. Бракът на Джон и Кели преминава през множество препятствия - слухове, че актьорът има бисексуални ориентация, обвинения, че са поклонници на сцинтоложка секса и смъртта на първородния им син, който ме болен от аутизъм и който почина при нелеп инцидент по време на семейната им ваканция. Въпреки всичко двамата продължават да са заедно и доказват, че от любовта по-силно нещо няма.

 

Джулия Робъртс и Даниъл Модър. Двамата се запознават на снимачната площадка. Даниъл работи като оператор, когато забелязва актрисата и се влюбва в нея.

Коментари

Новини Варна