IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Лайфстайл
15:20 | 11 октомври 2015
Обновен: 17:16 | 16 март 2024

За какво тъгува Божинов?

Забиваха ми нож в гърба, сподели футболист

По материала работи: Златина Добрева
За какво тъгува Божинов?

Нападателят на "Партизан" Валери Божинов призна по Нова Телевизия, че е бил предаван често от приятели и близки. Головият хищник разкри душата си и се разплака, когато заговори за двете си деца.
 
"В личен план съм имал грешки, в професионален план съм имал грешки. Имах възможността да съм сред най-великите футболисти. Но с мениджъри, хора от футбола, явно съм ги послушал и сгреших. Много хора ме предадоха в тези 30 години", заяви Валери.

"Не мога да кажа, че имам приятели, хора, на които да разчитам. Тук, в България, много хора ми забиха нож в гърба. Винаги искам да помагам, но тези същите хора ме излъгаха и после все едно нищо не е било."

"След като си тръгнал по пътя на футболиста, е по-добре да си сам, отколкото да си с хора, които те предават. Явно са го правили за популярност. Мисля, че приятелите са ме предавали повече от жените."

"Имам две прекрасни деца от тях. Не мога да кажа нищо лошо за бившите си съпруги, те се грижат за Валери и Никол. Това са две жени, които до края на живота си ще уважавам. Ние няма какво да делим, а трябва да помогнем на децата си да израснат добри."

"Имам грях към децата си. Исках да им спестя това, което съм изживял като малък. Но не се получи, растат като мен - далеч от баща си. Когато съм вкъщи и съм сам, плача за тях. Винаги, когато съм свободен, прекарвам времето си с тях. Те ме карат да се чувствам много добре, зареждат ме позитивно. И когато се върна на работа, на тренировки, на терена - друг човек съм."

"Аз съм сам, сръбкините са чаровни жени, много са красиви. Ако кажа, че не съм заглеждал по тях, ще излъжа. Със сигурност имам вина, за да съм в жълтите хроники. Това ми е най-големият проблем. Искам да го променя, но не знам по какъв начин."

"Звънял съм на собственик на жълт сайт и го питам какво трябва да направя, за да спре да пише негативно. Но той ми каза, че правя тираж и продавам изданията му. Какво да направя? Ако бях направил нещо с някоя жена или бях в някое заведение, тогава щеше да стане новина. А като бях в Пазарджик, за да помогна на децата, все едно нищо не съм направил", допълни нападателят, цитиран от gol.bg.

Коментари

Новини Варна