IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Лайфстайл
17:13 | 29 ноември 2015
Обновен: 10:14 | 18 април 2024

Отнемат короната на "Mиc Бългapия 2015” заради гoли cнимĸи

Марина Николаева Войкова позирала по една или друга причина за еротични фотосеанси

По материала работи: Борис Проданов
Отнемат короната на "Mиc Бългapия 2015” заради гoли cнимĸи

21-годишната манекенка от гр. Елин Пелин Марина Николаева Войкова ще трябва да се сбогува незабавно с короната си „Mиc Бългapия - 2015" заради сĸaндaлните си гoли cнимĸи в интернет - по рeглaмeнт участничките в този конкурс, които в миналото си са позирали по една или друга причина за еротични фотосеанси, автоматично се дисквалифицират и нямат право на каквито и да е награди и отличия, заявяват от Християнско сдружение „Православна младеж - Св. Петка Търновска".


Именно заради това, че бе позирала за еротични снимки така както майка й я е родила /и не бе съобщила това на журито!/ бе отнета преди време и титлата „Мис България 2002" на моделката Теодора Бургазлиева, припомнят от Сдружение „Православна младеж - Св. Петка Търновска". Сега това и по същата причина ще трябва да се случи и с провъзгласената съвсем наскоро за най-красива българка Марина Николаева Войкова - правилата важат за всички.


Скандалните еротични и повече от предизвикателни фотоси на обявената за нова „Мис България" Марина Николаева Войкова са достъпни на немалко места за потребителите на интернет. Очакваме, че манекенката Марина Николаева Войкова още в близките дни ще поднесе своите извинения на всички засегнати и сама и доброволно ще върне короната на организаторите на въпросния конкурс, за да могат те да я връчат официално на някоя от нейните подгласнички - това го изисква не само регламентът на състезанието, такава е и световната практика при подобни скандални ситуации, допълват от Християнско сдружение „Православна младеж - Св. Петка Търновска".

 

cross.bg

Коментари

Новини Варна