IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Лайфстайл
20:38 | 30 ноември 2015
Обновен: 05:38 | 21 април 2024

Как бавачките рушат бракове в Холивуд

Кои звезди се разделиха заради афера с детегледачката

По материала работи: Юлиян Атанасов
Как бавачките рушат бракове в Холивуд

Гуен Стефани се раздели със съпруга си, след като го хванал, че върти любов с бавачката. След като стана ясно, че 13-годишният брак на попзвездата Гуен Стефани и британския музикант Гавин Росдейл се е разпаднал заради неговата афера с бавачката на тримата им сина, ние решихме да погледнем и към другите холивудски донжуановци, които не можаха да устоят на жените от персонала си.Само преди няколко месеца подобен сюжет сложи край на брака на Бен Афлек и Дженифър Гарнър, след като се оказа, че той спи с бавачката Кристин Озуниян.

 

Носят се слухове, че Росдейл си е бил женкар и кръшкач, но чашата е преляла, когато е преспал с австралийката Минди, докато жена му е била в родилния дом да ражда третото им дете.На всичкото отгоре се оказа, че Гавин и бавачката Минди са имали 3-годишни интимни отношения. Това е нищо в сравнение с абсурдната история около Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър. Преди няколко години се оказа, че икономката на къщата им Милдред Баена има 15-годишен син от актьора и ексгубернатор на Калифорния, но никой не се е досещал за този факт, въпреки че момчето прилича на баща си.

 

Вижте тук кои звезди сложиха рога на половинките си с бавачки

Коментари

Новини Варна