IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Лайфстайл
12:40 | 10 февруари 2016
Обновен: 15:29 | 25 април 2024

Кристина Пименова - най-красивото момиче на планетата

10-годишният супермодел отново провокира етичен дебат трябва ли дете да бъде еталон за красота

По материала работи: Слав Велев
Кристина Пименова - най-красивото момиче на планетата

Името й е вече част от списъка на най-големите модни агенции по цял свят. 10-годишната Кристина Пименова, наричана основателно „най-красивото момиче на Планетата”, написа в профила си в Instagram, че е е много щастлива да бъде част от семейството на агенциите за модели в Лос Анжелис и Ню Йорк.

 
Това отново породи етичния дебат около Кристина, пишат модните издания. Никой не спори, че тя е прелестно красива, но има много противоречиви мнения около това дали е редно дете да бъде еталон за женственост и красота.
 

Първите изяви в модата на момиченцето са още, когато е на 3 годинки, а кариерата му днес е в апогей – търсено е за детските кампании на всички големи модни марки: Armani, Dolce & Gabbana, Burberry, Prada, Benetton.

 
„Най-красивото момиче на 21 век”, според модните експерти е родено в Париж на 27 декември 2005 г. ​Кристина е дъщеря на руския футболист Руслан Пименов и съпругата му Гликерия, която се грижи за нейните модни участия и е неин стилист.
 

Едно е сигурно - за малката Кристина ще се говори тепърва, убедени са от екипа на www.missis.bg.


 

Коментари

Новини Варна